cyberbootcamp
The Best of Two Worlds

Maxim Nyansa stands for the best of two worlds. We have the strength of an NGO and we are a foundation raising funds and mobilizing volunteers to train underprivileged young Africans.

bootcampgraduation
2020 Training Bootcamp Graduates

Maxim Nyansa IT solutions boot-camps for young IT graduates saw trainees from other African countries outside Ghana. With about 30 different expert trainers and 15 trainees from 5 different West-African countries, this was our most extensive program since our start in 2016.

graduation-for-trainees-20171
Creating Career Perspective for Young Africans

All trainees and trainers were staying at our full board training center in Tantra Hills, Accra and could choose between the two different specialization tracks while some of the general programs regarding soft skills, project management and database design were done together.

previous arrow
next arrow

OVER ONS ?

Maxim Nyansa staat voor het beste van twee werelden. We hebben de kracht van een NGO en we zijn een stichting die geld inzamelt en vrijwilligers mobiliseert om kansarme jonge Afrikanen op te leiden. Wij geloven in een biculturele aanpak en onze organisatie zal eigendom zijn van, worden bestuurd en uitgevoerd door teams waar Europeanen en Afrikanen samenwerken op basis van gelijkheid en synergie. Lees verder…

Training voor jonge ICT-professionals

Maxim Nyansa biedt een trainingsprogramma van professionals op het gebied van IT, persoonlijke ontwikkeling en onderwijs. Maxim Nyansa selecteert elk jaar 20 stagiairs met een hoog potentieel die een intensief praktijkprogramma van 6 maanden zullen volgen. De stagiaires zijn over het algemeen net afgestudeerd aan een lokale Afrikaanse universiteit met een Bachelor in Computer Science / Software Engineering of een Bachelor of Education met een specialisatie in informatica. De trainees worden financieel ondersteund met behulp van een sponsorprogramma. Lees meer …

Leertransformatie voor scholen

Maxim Nyansa biedt leertransformatieprogramma’s aan middelbare scholen in West-Afrika en introduceert zowel leraren als studenten in vaardigheden van de 21e eeuw. Wij zijn van mening dat het onmisbaar is om kinderen op een praktische manier kennis te laten maken met computers. Tegelijkertijd moedigen we leerkrachten aan om mulit-media en educatieve software te gebruiken om leren leuker te maken en een diep niveau van leren te veroorzaken door middel van praktische en interactieve lessen. Lees verder…

ONZE IMPACT

Maxim Nyansa IT Solutions is een stichting opgericht in Ghana in 2016. Met onze geïntegreerde aanpak ondersteunen we scholen met ons geïntegreerde leertransformatieprogramma, creëren we succesvolle trainingsprogramma’s om jongeren in Afrika te helpen zich voor te bereiden op de arbeidsmarkt met de gewenste en vereiste digitale en andere vaardigheden van de 21e eeuw. Maxim Nyansa startte zijn eerste proefprojecten op een junior high school in Accra en met een groep van 10 jonge IT-afgestudeerden in 2016. Sinds 2017 hebben we ons werk en ons ondersteuningsbestand gestaag uitgebreid.

SCHOOL PROJECTS
0
STUDENTS WITH ACCESS TO ICT LABS
0 +
IT BOOTCAMPS
0
TRAINEES GRADUATED
0
TRAINERS ENGAGED
0
TRAINEES IN JOBS
0 +
TEACHERS TRAINED
0 +

PERSOONLIJK PERSOONLIJK CREËREN VOOR JONGE AFRIKANEN

WAAR WE ZIJN IN DE WERELD

Maxim Nyansa heeft partners die wereldwijd in verschillende landen actief zijn.

DONORS & GOEDE PARTNERS

MAXIM NYANSA werkt samen met individuen, bedrijven en andere NGO’s en natuurlijk met onderwijsinstellingen die onze missie en visie delen om jongeren in Afrika uit te rusten. Met waarden als gelijkheid, synergie en nederigheid creëren we een win-win voor alle betrokkenen terwijl we op een duurzame manier zoveel mogelijk jongeren bereiken.

Kom in contact

For more information about the Maxim Nyansa Foundation, Exin certification and all related activities, please do not hesitate to contact us.

Location

Maxim Nyansa IT Solutions, CORAL AVENUE – TANTRA HILLS, ACCRA.

GPS address GW-0845-5256

Contacts

Phone : +233 209 057 157

Email : mninfo@maximnyansa.com

Bank Account

Republic Bank, Account No. 0024868231013, Ebankese branch.

MOBILE MONEY

MTN Mobile Money merchant number:
Maxim Nyansa IT Solutions – 0248759750.

MTN Mobile merchant money number: 530736

Our Hours

MON-FRI 09:00 – 19:00

- FOLLOW - US

- ADDRESS

Maxim Nyansa IT Solutions, CORAL AVENUE – TANTRA HILLS, ACCRA. GPS address GW-0845-5256

Phone : +233 209 057 157

Email : mninfo@maximnyansa.com